Minineukkari


Minineukkari - nopeisiin kohtaamisiin suunniteltu kokoustila
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tehokas 41 dB äänieristys vaimentaa avokonttorin taustaäänet ja luo yksityiset puitteet muutaman osallistujan pikapalaverille.

Minineukkari soveltuu erinomaisesti myös videoneuvotteluihin. Rauhallisessa vetäytymistilassa videopuheluun voi keskittyä paremmin kuin omassa työpisteessä, eikä etäpalaveri häiritse kollegoiden keskittymistä omiin tehtäviinsä.

Selkeälinjaisesti muotoiltu Module-minineukkari on toimiva tilaratkaisu sekä uusiin että jo käytössä oleviin toimistoihin. Minineukkari tarjoaa nopean, helpon ja erittäin toimivan ratkaisun toimitilan työrauhan parantamiseen. Se on lisäksi nopea ottaa käyttöön – se toimitetaan käyttövalmiina ja asennus on siistiä sekä nopeaa, eikä kestä kuin pari tuntia.

Minineukkari voidaan tarvittaessa siirtää eri paikalle toimistossa, sillä sitä voi liikuttaa pumppukärryjen avulla. Tila on myös mahdollista purkaa ja pakata esimerkiksi muuttokuorman mukaan ja kasata uudelleen eri toimipisteessä.

Minineukkari on joustavasti personoitavissa vastaamaan tilan tai yrityksen ilmettä. Lasi- ja umpiseinäelementtien paikkoja voidaan vaihtaa, tai vaikka tehdä täyslasinen, valoisuuden ja avaruuden maksimoiva tila. Umpiseinäelementit puolestaan pystytään toimittamaan väritoiveiden mukaan maalattuina.

Sami Joro
Module Solutions / Muotolevy Tilaratkaisut Oy
sami.joro@tilaratkaisut.muotolevy.fi
Puh. 050 370 8000


» Lataa Module-hinnasto