Module Duo


Työrauhaa keskittymistä vaativiin tehtäviin, parityöskentelyyn sekä videopalavereihin.

Tehokas äänieristys vaimentaa avokonttorin taustaäänet ja luo yksityiset puitteet muutaman osallistujan palaverille. Tehokas ilmanvaihto takaa sekä ilman että ajatusten kirkkauden. Epäsuora valaistus on häikäisemätön eikä aiheuta häiritseviä heijastuksia näytölle.

Module Duo soveltuu erinomaisesti videoneuvotteluihin. Rauhallisessa vetäytymistilassa videopuheluun voi keskittyä paremmin kuin omassa työpisteessä, eikä etäpalaveri häiritse kollegoiden keskittymistä omiin tehtäviinsä.

Module Duo on toimiva tilaratkaisu sekä uusiin että jo käytössä oleviin toimistoihin. Duo tarjoaa nopean, helpon ja erittäin toimivan ratkaisun toimitilan työrauhan parantamiseen. Se on lisäksi nopea ottaa käyttöön – se toimitetaan käyttövalmiina ja asennus on siistiä sekä nopeaa, eikä kestä kuin pari tuntia.

Duo voidaan tarvittaessa siirtää eri paikalle toimistossa, sillä sitä voi liikuttaa pumppukärryjen avulla. Tila on myös mahdollista purkaa ja pakata esimerkiksi muuttokuorman mukaan ja kasata uudelleen eri toimipisteessä.