Etsimme teknistä suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä teknisen suunnittelun ja rakentamisen projektien parissa. Toimipisteemme sijaitsee Nummelassa.

Tehtävä

Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n teknisenä suunnittelijana tehtävänäsi on suunnitella ja dokumentoida valmistettavat tai ostettavat rakenteet ja komponentit omaa valmistustamme tai alihankintaamme varten.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa teknistä peruskoulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä osaamista suunnitteluohjelmien käytöstä. Solidworks 3D-suunnitteluohjelman osaaminen katsotaan eduksi. Teknisen suunnittelijan tulee myös hallita erilaisten valmistusmateriaalien ominaisuudet (teräs, alumiini, muovit ja pinnoitteet).

Hakija

Odotamme tekniseltä suunnittelijalta myös innovatiivista ajattelukykyä ja valmiutta toteuttaa suunnitelmia alusta asti sekä kokemusta teknisistä projekteista ja prototyyppien suunnittelusta. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kokonaisuuksien sujuvaa hahmottamista.

Hakemus

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen kimmo.sundstrom@tilaratkaisut.muotolevy.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Suunnittelujohtaja Kimmo Sundström
puh. 050 911 7220
s-posti: kimmo.sundstrom@tilaratkaisut.muotolevy.fi

 

 


Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n muunneltavat järjestelmäseinät ja alakatot ovat täydellinen valinta niin toimistoihin kuin julkisiin tiloihinkin. Muuntojoustavat, äänieristetyt ja tyylikkäästi viimeistellyt ratkaisut tehostavat tilankäyttöä ja tarjoavat korkealuokkaista suorituskykyä.